Tänä vuonna luettu 1 497 961 uutista.
This year 1 497 961 news read.

Ympäristöviikolla lapsia luonnossa ja liikkeellä

Lapset liikkuvat päivällä lapsiryhmän kanssa ja vielä iltapäivälläkin yhdessä vanhempiensa kanssa.

Varhaiskasvatuspalvelujen eteläisellä alueella vietetään ympäristöviikkoa 18.-24.9. "LUONTO - luonnostaan hyvä" ja myös liikunnallisella teemalla. Ympäristöviikolla alueen päiväkodeissa on erilaisia liikunnallisia tapahtumia. Lapset liikkuvat päivän aikana lapsiryhmän kanssa ja vielä iltapäivälläkin yhdessä vanhempiensa kanssa. Tapahtumat järjestetään ympäristöviikon aikana päiväkotien pihoissa sekä osittain myös päiväkotien lähiliikunta-alueilla tai lähimetsässä.

19.9. Pikku-Vesijärvellä järjestetään Kanervan ja Riihelän päiväkotien yhteinen liikuntatapahtuma yhteistyössä Vesijärvi-säätiön kanssa. Viikon aikana muissa päiväkodeissa liikutaan päiväkotien pihoissa ja lähialueilla. Ympäristöviikon aikana eteläisellä alueella liikuntatapahtumiin osallistuu päiväkotien lapsia yhteensä 1 400. Kaikki Lahden varhaiskasvatuspalvelujen päiväkodit ovat mukana myös valtakunnallisessa Ilo kasvaa liikkuen-ohjelmassa. Tavoitteena on mahdollistaa jokaiselle lapselle päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikunnan iloon.

Lähde: Lahden Kaupunki


Päivitetty/Updated: 18.09.2017

Yhteistyökumppaneita

Twitter

Yhteistyökumppaneita

Tietoa Vastuullisuusuutisista

Vastuullisuusuutiset.fi on SoMe-kanava vastuullisille yrityksille ja organisaatioille.

Vastuullisuusuutiset.fi-portaalissa julkaistaan kotimaisia ja kansainvälisiä vastuullisuuden ja kestävän kehityksen uutisia päivittäin – 7 päivänä viikossa vuoden jokaisena päivänä kello 10.00 ja 17.30. Viikottain julkaisemme myös yhteistyökumppaneidemme parhaat käytännöt lukijoillemme.

Kello 10 ilmestyvän Vastuullisuusuutiset.fi-uutiskirjeen voi tilata kuka tahansa. Vastuullisuusuutiset.fi-uutisten toimituksesta vastaavat Crnet Oy ja CRnet Verkosto. Teknisestä toteutuksesta vastaa Metael Oy. Vastuullisuusuutiset.fi vastaava päätoimittaja on TkT Tuula Pohjola.

Lisää tietoa Vastuullisuusuutiset.fi-yhteistyöstä

About Us

Vastuullisuusuutiset.fi (CSR News) is a social media channel for responsible businesses and organizations.

Vastuullisuusuutiset.fi publishes national and international news about corporate social responsibility (CSR) and sustainable development - every day of the year at 10.00 and 17.30. We also publish weekly best practice news from our partner organizations.

Anyone can subscribe to the Vastuullisuusuutiset.fi- morning newsletter free of charge. The news are assembled by CRnet Oy and CRnet Network. The technical execution is provided by Metael Oy. The Editor in Chief is D.Sc.(Tech.) Tuula Pohjola.