Tänä vuonna luettu 1 321 231 uutista.
This year 1 321 231 news read.

Pienen ammattikunnan suuri ponnistus: sata käsinverhoiltua designtuolia huutokaupataan Suomen luonnon hyväksi

Jopa puolet Suomen ammattiverhoilijoista osallistuu tempaukseen, joka nostaa käsityöperinnettä ja satavuotiasta Suomea.

Espoon Koskelossa sijaitsevan teollisuusvaraston hyllyt ovat täynnä muoveihin pakattuja designtuoleja. Ja lisää tulee koko ajan: Katariina Steuer vastailee jatkuvasti puhelimeensa ja neuvoo ihmisille paikkaa, jonne tuoleja voi tuoda. Steuer on Suomen Verhoilijamestarien liiton puheenjohtaja, ja juuri nyt päällä on projekti, johon osallistuu noin puolet liiton jäsenistä - ja verrattain pienestä ammattikunnasta.

Sata tuolia on ammattiverhoilijoiden tempaus, jonka tarkoituksena on huutokaupata sata käsityönä verhoiltua tuolia Suomen luonnon hyväksi. Jokainen tuoli on yksilöllinen ja verhoiltu nimenomaan tätä tarkoitusta varten. Suomen Verhoilijamestarien liiton 100 tuolia -projektin tuolit huutokaupataan Habitare-messuilla sunnuntaina 17.9. kello 16 alkaen.  Tuotto lahjoitetaan Suomen Luonnonsuojeluliiton 100 Luontohelmeä -hankkeelle.

Lähde: YLE


Päivitetty/Updated: 13.09.2017

Yhteistyökumppaneita

Twitter

Yhteistyökumppaneita

Tietoa Vastuullisuusuutisista

Vastuullisuusuutiset.fi on SoMe-kanava vastuullisille yrityksille ja organisaatioille.

Vastuullisuusuutiset.fi-portaalissa julkaistaan kotimaisia ja kansainvälisiä vastuullisuuden ja kestävän kehityksen uutisia päivittäin – 7 päivänä viikossa vuoden jokaisena päivänä kello 10.00 ja 17.30. Viikottain julkaisemme myös yhteistyökumppaneidemme parhaat käytännöt lukijoillemme.

Kello 10 ilmestyvän Vastuullisuusuutiset.fi-uutiskirjeen voi tilata kuka tahansa. Vastuullisuusuutiset.fi-uutisten toimituksesta vastaavat Crnet Oy ja CRnet Verkosto. Teknisestä toteutuksesta vastaa Metael Oy. Vastuullisuusuutiset.fi vastaava päätoimittaja on TkT Tuula Pohjola.

Lisää tietoa Vastuullisuusuutiset.fi-yhteistyöstä

About Us

Vastuullisuusuutiset.fi (CSR News) is a social media channel for responsible businesses and organizations.

Vastuullisuusuutiset.fi publishes national and international news about corporate social responsibility (CSR) and sustainable development - every day of the year at 10.00 and 17.30. We also publish weekly best practice news from our partner organizations.

Anyone can subscribe to the Vastuullisuusuutiset.fi- morning newsletter free of charge. The news are assembled by CRnet Oy and CRnet Network. The technical execution is provided by Metael Oy. The Editor in Chief is D.Sc.(Tech.) Tuula Pohjola.