Tänä vuonna luettu 1 321 219 uutista.
This year 1 321 219 news read.

Muotoilun opiskelijan vievät näytöksensä ensi kertaa Helsinki Design Weekille

Hämeen ammattikorkeakoulun muotoilijaopiskelijoiden osaaminen on esillä 15.-20.9.2017 Helsingin Arabianrannassa järjestettävällä Helsinki Design Weekillä, joka on Pohjoismaiden suurin muotoilufestivaali.

Opiskelijat toteuttavat W17 Vimma design show and showroom -muotinäytöksen. Siihen kuuluu kaksi muotinäytöstä sekä showroom-tilaisuus, jossa pääsee tutustumaan vaatetus-, jalkine- sekä lasi- ja keramiikkamuotoilun opiskelijoiden tuotoksiin. Opiskelijioden aloitteesta HAMKin muotoilun muotinäytös on mukana muotoilufestivaaleilla nyt ensimmäistä kertaa.

"Haluamme nostaa HAMKin muotoilun koulutuksen tunnettavuutta ja lisätä sen näkyvyyttä. Lisäksi haluamme esitellä omat mallistomme ja vahvistaa omia designer-identiteettejämme. Helsinki Design Weekillä käy kansainvälisiä vieraita, joka tuo meille näkyvyyttä myös ulkomaille", kertoo Emilia Aukee, eräs muotoilun opiskelijoista ja W17 Vimma -tapahtuman järjestäjistä.

Opiskelijoiden mallistoista löytyy kiinnostavia luomuksia. Salla Nikolan vaatemallistossa on käytetty muovisia pillejä, kun taas jalkinemuotoilija Norma Lauritsalo käyttää itsevärjäämäänsä lampaankarvaa jalkineittensa yhtenä materiaalina. "Halusin hyödyntää minulle uutta materiaalia ja haastaa itseni käyttämään sitä kengän päällisessä. Koko valmistusprosessi aina värjäämisestä lopputuotteeseen asti on ollut vivahteikas ja opettavainen, " Lauritsalo sanoo.

Lähde: HAMK


Päivitetty/Updated: 12.09.2017

Yhteistyökumppaneita

Twitter

Yhteistyökumppaneita

Tietoa Vastuullisuusuutisista

Vastuullisuusuutiset.fi on SoMe-kanava vastuullisille yrityksille ja organisaatioille.

Vastuullisuusuutiset.fi-portaalissa julkaistaan kotimaisia ja kansainvälisiä vastuullisuuden ja kestävän kehityksen uutisia päivittäin – 7 päivänä viikossa vuoden jokaisena päivänä kello 10.00 ja 17.30. Viikottain julkaisemme myös yhteistyökumppaneidemme parhaat käytännöt lukijoillemme.

Kello 10 ilmestyvän Vastuullisuusuutiset.fi-uutiskirjeen voi tilata kuka tahansa. Vastuullisuusuutiset.fi-uutisten toimituksesta vastaavat Crnet Oy ja CRnet Verkosto. Teknisestä toteutuksesta vastaa Metael Oy. Vastuullisuusuutiset.fi vastaava päätoimittaja on TkT Tuula Pohjola.

Lisää tietoa Vastuullisuusuutiset.fi-yhteistyöstä

About Us

Vastuullisuusuutiset.fi (CSR News) is a social media channel for responsible businesses and organizations.

Vastuullisuusuutiset.fi publishes national and international news about corporate social responsibility (CSR) and sustainable development - every day of the year at 10.00 and 17.30. We also publish weekly best practice news from our partner organizations.

Anyone can subscribe to the Vastuullisuusuutiset.fi- morning newsletter free of charge. The news are assembled by CRnet Oy and CRnet Network. The technical execution is provided by Metael Oy. The Editor in Chief is D.Sc.(Tech.) Tuula Pohjola.