Tänä vuonna luettu 1 321 246 uutista.
This year 1 321 246 news read.

Suomalainen Vellamo-kivennäisvesi otti paalupaikan Singaporen F1-kisoissa

Formula 1:n virallinen vip-juhlien järjestäjä Amber Lounge kutsui uudistuneen Vellamo-kivennäisveden yhteistyökumppanikseen Singaporen Grand Prixiin.

Suomalainen luonnon kivennäisvesi Vellamo on saanut ainutlaatuisen tilaisuuden tehdä itseään tunnetuksi maailmalla. Uudistunut Vellamo esittäytyy kansainväliselle yleisölle 15.-17. syyskuuta 2017 Singaporen F1-GP:n Amber Loungessa, formulasirkuksen vip-juhlassa, joka vilisee urheilun ja viihteen supertähtiä, mediaa sekä liike-elämän vaikuttajia. Amber Lounge juhlii tänä vuonna viisitoistavuotista taivaltaan Formula 1:n virallisena vip-juhlien järjestäjänä.

"Toukokuun puolivälissä olimme juuri saaneet Vellamolle uuden ilmeen, kirkkaan tarinan ja pullon designin konseptikuvat ennakkomarkkinointia varten. Olihan se iso yllätys, kun Amber Loungesta otettiin yhteyttä ja kysyttiin, pystyisimmekö toimittamaan Vellamoa Monacon GP:n vip- tilaisuuksiin", Ice Age Water Oy:n osakas ja hallituksen puheenjohtaja Pekka Kari kertoo. "Oli pakko hieman nipistää itseään, sillä en meinannut uskoa todeksi, että tällainen mahdollisuus tarjoutui näin äkkiä. Kai tässä jonkinlainen kierrosennätys kirjattiin."

Ice Age Water Oy osti keväällä käyttöoikeudet Vellamo-tavaramerkkiin ja Heinolan Viikinäisissä sijaitsevaan syväkaivoon. Kaivon mineraalipitoinen vesi on keskimäärin 8 000 vuotta vanhaa, ja noin 30 prosenttia siitä on jääkauden ajalta. Suomalaisista vesistä vain Vellamo on luonnon omaa kivennäisvettä. 

Vellamon tuotannosta vastaava Samuel Sarja muistaa nuo hetket kutkuttavan jännittävinä mutta myös hieman tragikoomisina. "Amber Loungen edustaja kertoi haluavansa Vellamoa, koska he olivat niin vaikuttuneita tarinasta ja pullon designista. Meille tarjotaan maailmanluokan mahdollisuutta, ja minä joudun sanomaan, että emme pysty toimittamaan, emme mitenkään ennen syyskuuta, ennen kuin tuotanto saadaan käyntiin. Onneksi saimme sovittua samassa yhteydessä, että olemme mukana Singaporessa." 

"Vellamolla on yksi valttikortti jo lähtöruudussa: suomalaisuus. Suomen puhdas luonto on maailmalla käsite, ja formulafanit rakastavat suomalaisten formulakuskien aitoutta", yhtiön osakas Antti Mäkelä sanoo. "Olemme selvästi tehneet oikeita asioita, mutta kyllä tässä on vielä paljon tehtävää. Meidän kautemme alkoi vasta nyt."

Lähde: STT


Päivitetty/Updated: 12.09.2017

Yhteistyökumppaneita

Twitter

Yhteistyökumppaneita

Tietoa Vastuullisuusuutisista

Vastuullisuusuutiset.fi on SoMe-kanava vastuullisille yrityksille ja organisaatioille.

Vastuullisuusuutiset.fi-portaalissa julkaistaan kotimaisia ja kansainvälisiä vastuullisuuden ja kestävän kehityksen uutisia päivittäin – 7 päivänä viikossa vuoden jokaisena päivänä kello 10.00 ja 17.30. Viikottain julkaisemme myös yhteistyökumppaneidemme parhaat käytännöt lukijoillemme.

Kello 10 ilmestyvän Vastuullisuusuutiset.fi-uutiskirjeen voi tilata kuka tahansa. Vastuullisuusuutiset.fi-uutisten toimituksesta vastaavat Crnet Oy ja CRnet Verkosto. Teknisestä toteutuksesta vastaa Metael Oy. Vastuullisuusuutiset.fi vastaava päätoimittaja on TkT Tuula Pohjola.

Lisää tietoa Vastuullisuusuutiset.fi-yhteistyöstä

About Us

Vastuullisuusuutiset.fi (CSR News) is a social media channel for responsible businesses and organizations.

Vastuullisuusuutiset.fi publishes national and international news about corporate social responsibility (CSR) and sustainable development - every day of the year at 10.00 and 17.30. We also publish weekly best practice news from our partner organizations.

Anyone can subscribe to the Vastuullisuusuutiset.fi- morning newsletter free of charge. The news are assembled by CRnet Oy and CRnet Network. The technical execution is provided by Metael Oy. The Editor in Chief is D.Sc.(Tech.) Tuula Pohjola.