Tänä vuonna luettu 1 053 824 uutista.
This year 1 053 824 news read.

Uusi palvelu tuo kotimaiset kasvikset kotiovelle

Apetit-sopimusviljelijöiden Satakunnassa viljelemiä kasviksia kotiovelle toimittavan Kasvimaani-palvelun vetäjien mukaan palvelu on nykyiseen kaupunkielämään sovitettu tapa hankkia kasviksia helposti ja samalla palata aikaan, jolloin ne hankittiin tutuilta viljelijöiltä tilalta tai torilta.

Toimitukset alkavat kasvisten satokaudella elokuussa mutta tilauksen voi tehdä jo nyt. Kasvimaanissa voi myös seurata omien kasvisten viljelyä ja tutustua niiden viljelijöihin.

"Kun kotona on jatkuvasti hyvä valikoima kasviksia, tulee niitä myös syötyä enemmän. Tästä hyötyvät erityisesti kotitoimituksia arvostavat kiireiset kuluttajat", kertoo tuoteryhmäpäällikkö Anna Lajunen Kasvimaani-tiimistä Apetitin julkaisemassa tiedotteessa.

Kasvimaani-palvelun kautta on mahdollista tutustua myös viljelijöihin. Porkkanaa ja palsternakkaa viljelevä Ilkka Mattila on yksi Kasvimaanin Apetit-sopimusviljelijöistä. Hänellä on tila Ulvilassa, Sunniemen kartanon historiallisilla mailla.

Kasvimaanin viljelijät noudattavat Apetitin omaa Vastuuviljelymenetelmää, jota on kehitetty omalla koetilalla Köyliössä ja yhteistyössä viljelijöiden ja tutkijoiden kanssa 2000-luvun alusta saakka. Kotimaisten avomaankasvisten viljelyn tutkimustoimintaa Apetitilla on tilalla ollut jo vuodesta 1954.

Viljelijämme noudattavat vuosien tutkimustulosten mukaan määriteltyjä ja ekologisesti kestäviä viljelymenetelmiä. Nyt tuomme arkisen arvokkaan työn läpinäkyväksi ja kerromme kasvisten tarinaa uudella tavalla", kertoo kehityspäällikkö Leena Helminen Apetitilta.

Lähde: Markkinointi & Mainonta


Päivitetty/Updated: 19.06.2017

Yhteistyökumppaneita

Twitter

Yhteistyökumppaneita

Tietoa Vastuullisuusuutisista

Vastuullisuusuutiset.fi on SoMe-kanava vastuullisille yrityksille ja organisaatioille.

Vastuullisuusuutiset.fi-portaalissa julkaistaan kotimaisia ja kansainvälisiä vastuullisuuden ja kestävän kehityksen uutisia päivittäin – 7 päivänä viikossa vuoden jokaisena päivänä kello 10.00 ja 17.30. Viikottain julkaisemme myös yhteistyökumppaneidemme parhaat käytännöt lukijoillemme.

Kello 10 ilmestyvän Vastuullisuusuutiset.fi-uutiskirjeen voi tilata kuka tahansa. Vastuullisuusuutiset.fi-uutisten toimituksesta vastaavat Crnet Oy ja CRnet Verkosto. Teknisestä toteutuksesta vastaa Metael Oy. Vastuullisuusuutiset.fi vastaava päätoimittaja on TkT Tuula Pohjola.

Lisää tietoa Vastuullisuusuutiset.fi-yhteistyöstä

About Us

Vastuullisuusuutiset.fi (CSR News) is a social media channel for responsible businesses and organizations.

Vastuullisuusuutiset.fi publishes national and international news about corporate social responsibility (CSR) and sustainable development - every day of the year at 10.00 and 17.30. We also publish weekly best practice news from our partner organizations.

Anyone can subscribe to the Vastuullisuusuutiset.fi- morning newsletter free of charge. The news are assembled by CRnet Oy and CRnet Network. The technical execution is provided by Metael Oy. The Editor in Chief is D.Sc.(Tech.) Tuula Pohjola.