Tänä vuonna luettu 1 053 792 uutista.
This year 1 053 792 news read.

Uudistunut Hotel Haaga Central Park panostaa vastuullisuuteen 

Hotel Haaga Central Park on uudistusten myötä linjannut vastuullisuuden liiketoimintansa kulmakiveksi.

Ravintola Central Parkin ruokafilosofia pohjautuu skandinaaviseen puhtauteen ja tuoreuteen. Päivittäin on tarjolla myös luomu-tai lähiruokatuotteita. Ravintola on ollut useita vuosia mukana EkoCentrian Portaat Luomuun ohjelmassa http://portaatluomuun.fi , joka on ammattikeittiöille tarkoitettu palvelu luomutuotteiden edistämiseksi. 

1.6.2017 astui voimaan maa- ja metsätalousministeriön asetus eräiden elintarvikkeiden alkuperämaan ilmoittamisesta. Alkuperämaatiedon ilmoittaminen koskee Suomessa valmistettujen valmiiksi pakattujen elintarvikkeiden ainesosana käytetyn lihan ja maidon alkuperämaan ilmoittamista kuluttajille ja ammattikeittiöille. 

Ravintola Central Parkissa käytettävät liha- ja siipikarjatuotteet ovat täysin kotimaisia. Osassa tuotteita pystymme jäljittämään alkuperän aina tilalle saakka.  Aamiaisella on tarjolla Laitilan kotimaista munakokkelia, luomupuuroa ja luomujugurttia. Hyvä valikoima luomu tuoremehuja, luomukahvia ja erilaisia ekologisia tee-laatuja luomuhunajan kera.

Hotel Haaga Central Parkin hankintasopimukset tehdään vastuullisten toimijoiden kanssa. Ruokatuotteita hankimme pääasiassa Keskosta. 

Kesko on valittu Maailman 100 vastuullisimman yrityksen Global 100 -listalle sijalle 25 ja samalla maailman vastuullisimmaksi kaupan alan yritykseksi. Kesko on ainoa suomalainen yritys, joka on ollut listalla joka vuosi sen perustamisesta eli vuodesta 2005 lähtien.

Maailman 100 vastuullisimman yrityksen Global 100 -lista on julkistettu World Economic Forumissa Davosissa Sveitsissä. Listan yrityksiä arvioitiin 14 kestävän kehityksen mittarilla taloudellisen vastuun, sosiaalisen vastuun ja ympäristövastuun osa-alueilla.

Valistuneet ja aikaansa seuraavat asiakkaamme tekevät valintoja laadun vuoksi, emme pyrikään olemaan kilpailutuksien halvin, vaan paras.

Lähde: Hotel Haaga Central ParkPäivitetty/Updated: 14.06.2017

Yhteistyökumppaneita

Twitter

Yhteistyökumppaneita

Tietoa Vastuullisuusuutisista

Vastuullisuusuutiset.fi on SoMe-kanava vastuullisille yrityksille ja organisaatioille.

Vastuullisuusuutiset.fi-portaalissa julkaistaan kotimaisia ja kansainvälisiä vastuullisuuden ja kestävän kehityksen uutisia päivittäin – 7 päivänä viikossa vuoden jokaisena päivänä kello 10.00 ja 17.30. Viikottain julkaisemme myös yhteistyökumppaneidemme parhaat käytännöt lukijoillemme.

Kello 10 ilmestyvän Vastuullisuusuutiset.fi-uutiskirjeen voi tilata kuka tahansa. Vastuullisuusuutiset.fi-uutisten toimituksesta vastaavat Crnet Oy ja CRnet Verkosto. Teknisestä toteutuksesta vastaa Metael Oy. Vastuullisuusuutiset.fi vastaava päätoimittaja on TkT Tuula Pohjola.

Lisää tietoa Vastuullisuusuutiset.fi-yhteistyöstä

About Us

Vastuullisuusuutiset.fi (CSR News) is a social media channel for responsible businesses and organizations.

Vastuullisuusuutiset.fi publishes national and international news about corporate social responsibility (CSR) and sustainable development - every day of the year at 10.00 and 17.30. We also publish weekly best practice news from our partner organizations.

Anyone can subscribe to the Vastuullisuusuutiset.fi- morning newsletter free of charge. The news are assembled by CRnet Oy and CRnet Network. The technical execution is provided by Metael Oy. The Editor in Chief is D.Sc.(Tech.) Tuula Pohjola.